astro-veşti

Mercur retrograd pentru zodii (9 septembrie – 2 octombrie)

Mercur retrograd în Balanţă (zodia relaţiilor şi a echilibrului) şi în Fecioară (zodia ordinii, muncii şi sănătăţii) aduce, în această perioadă, reconsiderări, reluări şi încheieri în aceste arii, susţinându-ne să facem spaţiu pentru ce revine din trecut (pot fi situaţii, persoane, amintiri) şi să avem răbdare cu mintea noastră, care are nevoie de un ritm mai lent ca de obicei.

Berbec/Ascendent în Berbec

Perioada următoare aduce în prim-plan relaţiile şi parteneriatele tale (9-23 septembrie), precum şi stilul de viaţă, sănătatea şi munca (23 septembrie-2 octombrie). Ce se echilibrează şi ce se “cerne” în viaţa ta în ariile acestea? Unde ai oferit prea mult, unde ai de revenit asupra unor înţelegeri sau contracte, unde cauţi, în continuare, un echilibru între autonomie şi apropiere? Ce se cere revizuit la locul de muncă, reluat în viaţa de zi cu zi (o rutină benefică, un obicei) sau privit sincer când vine vorba de sănătatea ta?

Taur/Ascendent în Taur

Perioada următoare aduce în prim-plan stilul de viaţă, sănătatea şi munca (9-23 septembrie), precum şi iubirea, creativitatea şi relaţia cu copiii (23 septembrie-2 octombrie). Cum poţi stabili sau restabili echilibrul în viaţa de zi cu zi, alegând rutinele potrivite ţie? Ce se cere privit, reconsiderat, reorganizat în arhitectura vieţii tale şi echilibrat în legătură cu sănătatea şi abordarea ta faţă de muncă? Cum poţi să revii la un hobby sau la o activitate care îţi aduce plăcere sau să închei, cu discernământ, un capitol legat de relaţii şi iubire în această perioadă?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Perioada următoare aduce în prim-plan iubirea, creativitatea şi relaţia cu copiii (9-23 septembrie), precum şi familia, casa, copilul interior, rădăcinile, relaţia cu trecutul (23 septembrie-2 octombrie). Ce se cere echilibrat în relaţiile tale romantice sau în abordarea ta faţă de plăcere şi creativitate? Ce poţi schimba, la ce poţi reveni? Poţi să observi cum trecutul îşi găseşte locul în prezent în această perioadă: pot ieşi la suprafaţă amintiri, poţi conştientiza mai bine ce ai moştenit din neam, relaţia cu familia poate trece prin transformări. Cum poţi avea grijă de nevoile copilului interior în această perioadă?

Rac/Ascendent în Rac

Perioada următoare aduce în prim-plan familia, casa, copilul interior, rădăcinile, relaţia cu trecutul (9-23 septembrie), precum şi comunicarea, învăţarea, modul tău de a percepe lumea (23 septembrie-2 octombrie). Pot fi active teme legate de relaţia cu părinţii, moştenirile din neam, stilul de ataşament, nevoile copilului interior: eşti purtat/ă într-o călătorie spre trecut şi spre interior, în care te poţi reconecta cu diverse părţi din tine. Cum poţi avea grijă de tine astfel încât să te simţi în siguranţă în această perioadă? Ce revine din trecut în ceea ce ţine de cursuri, cunoaştere, comunicare, educaţie? Ce poţi încheia aici, ce informaţii poţi relua, unde poţi regândi strategia? Cum îi poţi oferi minţii o pauză dacă tinde să se piardă în detalii?

Leu/Ascendent în Leu

Perioada următoare aduce în prim-plan comunicarea, învăţarea, modul tău de a percepe lumea (9-23 septembrie), precum şi banii, resursele, investiţiile, relaţia cu planul material, relaţia cu corpul (23 septembrie-2 octombrie). Ce mesaje are mintea ta pentru tine? Ce proiecte poţi încheia, ce cărţi poţi termina, ce informaţii învăţate anterior te pot ajuta acum? Cum îţi poţi acorda pauze creative sau cum îţi poţi spori toleranţa la incertitudine? Este în prim-plan şi relaţia ta cu planul material: aici îţi poţi regândi strategia, poţi reconsidera unele investiţii, poţi planifica financiar, poţi discerne între ce ai nevoie şi ce nu te mai ajută.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Perioada următoare aduce în prim-plan banii, resursele, investiţiile, relaţia cu planul material, relaţia cu corpul (9-23 septembrie), precum şi relaţia cu propria persoană, sănătatea, stilul, drumul personal (23 septembrie-2 octombrie). Ce e cu adevărat valoros pentru tine? Ce se cere echilibrat în relaţia ta cu corpul, cu alimentaţia, cu plăcerea? Aici poţi reveni la obiceiuri care te-au ajutat anterior. În relaţie cu banii, poţi reconsidera ce înseamnă abundenţa pentru tine. Acum poţi realiza, de asemenea, ce înseamnă pentru tine să fii autentic/ă, ce situaţii din trecut poţi revizui sau încheia astfel încât să poţi merge mai departe cu încredere. Dacă simţi că e mai greu să te exprimi liber în perioada aceasta, poate că treci printr-un proces de interiorizare care te ajută să echilibrezi relaţia cu tine.

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Perioada următoare aduce în prim-plan relaţia cu propria persoană, sănătatea, drumul personal (9-23 septembrie), precum şi planul emoţional şi spiritual (23 septembrie-2 octombrie). Asupra căror decizii eşti susţinut/ă să revii acum? Ce se schimbă în abordarea ta asupra vieţii şi în relaţiile tale? Poţi simţi nevoia să te retragi mai mult, să te gândeşti la trecut, să închei ceva ce ai început atunci. Te poţi gândi la impresia pe care le-o laşi celor din jur şi la moduri în care poţi fi autentic/ă. Este o perioadă care poate aduce în prim-plan şi suferinţe din trecut, capitole neexplorate sau neîncheiate, planuri sau vise în care ai investit. Ce mesaje are sufletul tău pentru tine în această perioadă? Ce se activează acum în legătură cu credinţele tale şi cu vindecarea emoţională şi spirituală?

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Perioada următoare scoate în evidenţă planul emoţional şi spiritual (9-23 septembrie), precum şi relaţia cu prietenii, grupurile şi comunitatea (23 septembrie-2 octombrie). Este o perioadă de introvertire pentru tine, un timp în care pot ieşi la suprafaţă emoţii profunde şi în care poţi echilibra capitole din trecut, mai ales în relaţii (în special relaţii karmice). Poţi să simţi dor, nostalgie şi eşti susţinut/ă să faci spaţiu pentru emoţiile care apar, pentru a încheia ce a fost. Mercur retrograd aduce în prim-plan şi relaţiile de prietenie şi de colaborare cu cei din jur: unde revii, acum, asupra unor conexiuni? Ce poţi vedea mai clar la ceilalţi şi cum poţi să cultivi relaţii bazate pe ajutor reciproc şi limite sănătoase?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Perioada următoare aduce în prim-plan relaţia cu prietenii, grupurile şi comunitatea (9-23 septembrie), precum şi cariera & imaginea publică (23 septembrie-2 octombrie). Ce revine, acum, din trecut în legătură cu relaţiile tale de prietenie? Unde eşti susţinut/ă să cultivi echilibrul, să te (re)conectezi cu unele persoane sau să setezi limite necesare? Mercur retrograd aduce în prim-plan şi planurile tale pentru viitor, pe care eşti susţinut/ă să le revizuieşti. În ceea ce ţine de carieră, acum e o perioadă în care poţi regândi deciziile luate, poţi face ajustări, poţi reveni la ceva din trecut, poţi încheia proiecte vechi sau poţi integra mai bine experienţele prin care ai trecut. Poţi avea parte de conştientizări şi schimbări şi în relaţia cu figurile de autoritate.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Perioada următoare aduce în prim-plan cariera şi imaginea publică (9-23 septembrie), precum şi educaţia, cursurile, călătoriile, relaţia cu străinătatea şi credinţele tale (23 septembrie-2 octombrie). Ce se cere revizuit, încheiat şi echilibrat aici? Există proiecte asupra cărora e nevoie să revii, detalii care îţi cer atenţia sau valori cu care eşti susţinut/ă să te reconectezi în munca ta? E nevoie să schimbi direcţia? Relaţia cu figurile de autoritate poate fi, de asemenea, în prim-plan: e un timp în care poţi reflecta la schimbările dorite. În ceea ce ţine de educaţie, călătorii şi credinţe, e o perioadă bună pentru a integra informaţii şi experienţe din trecut, a-ţi reaminti de o practică spirituală sau de un ghid/profesor care te-a inspirat, a revizui planurile de călătorie.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Perioada următoare aduce în prim-plan educaţia, cursurile, călătoriile, relaţia cu străinătatea şi credinţele tale (9-23 septembrie), precum şi sexualitatea, intimitatea, traumele, dorinţele, misterele, transformarea şi rezilienţa (23 septembrie-2 octombrie). Asupra căror decizii revii în aceste arii? Ce a rămas neîncheiat sau neintegrat din trecut? Acum poţi reveni asupra unor informaţii, călătorii, experienţe din trecut, te poţi reconecta cu oamenii care te-au inspirat, poţi să reflectezi asupra credinţelor şi filosofiei tale de viaţă. Poţi reconsidera modul în care împărtăşeşti informaţiile şi îţi susţii părerile. Este în prim-plan şi aria cea mai intimă a vieţii tale – relaţia cu sufletul tău, cu suferinţele şi cu puterea ta interioară, cu sexualitatea şi cu vitalitatea ta. Ce conştientizări ai aici, ce procesezi din trecut, cum poţi crea spaţiu în momentele în care te simţi activat/ă emoţional? Ce iese acum la iveală despre modul în care ai încredere în ceilalţi?

Peşti/Ascendent în Peşti

Perioada următoare aduce în prim-plan sexualitatea, intimitatea, traumele, dorinţele, misterele, transformarea şi rezilienţa (9-23 septembrie), precum şi relaţiile, parteneriatele, contractele (23 septembrie-2 octombrie). Este o perioadă de introvertire şi reflecţie pentru tine, în care eşti susţinut/ă să revii asupra relaţiilor trecute sau asupra unor probleme nerezolvate într-o conexiune din prezent. Ce a rămas neechilibrat sau nespus? Ce procesezi acum în legătură cu încrederea, vulnerabilitatea şi reciprocitatea în relaţii? E un timp bun pentru a reflecta la limitele tale şi la contractele şi angajamentele în care eşti implicat/ă. Care sunt valorile şi priorităţile tale aici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *