astro-veşti

Horoscop – Eclipsa Lunară în Scorpion, 16 mai

Berbec/Ascendent în Berbec

Următoarele șase luni te susțin să te concentrezi asupra resurselor tale, să găsești stabilitatea materială și emoțională de care ai nevoie, iar pentru asta poți avea de trăit, mai întâi, unele emoții puternice, de procesat, în timpul tău, unele experiențe dificile din trecut + de echilibrat unele datorii (financiare, emoționale). Subconștientul tău iți cere atenția, iar teme legate de viață, moarte, sens, atașamente și renunțare pot fi active în această perioadă. Poți fi concentrat/ă asupra planurilor de viitor sau asupra nevoii tale de comunitate, aici poți simți nevoia sau chiar presiunea să construiești ceva pe termen lung; în același timp, ai nevoie să te axezi și asupra lucrurilor care iți aduc plăcere, să iți dai voie să te și joci, să te bucuri de viață.

Taur/Ascendent în Taur

Următoarele șase luni sunt despre tine: ești susținut/ă să te definești ca persoană separată de ceilalți, să îți clarifici valorile și scopurile, să simți că ești valoros/valoroasă, iar în acest proces e nevoie să lași în urmă unele atașamente relaționale, relații toxice sau contracte care nu te avantajează. Treci printr-un proces de purificare în relații, în care poate fi nevoie să renunți, în timpul tău, la ceva sau la cineva pentru a te concentra asupra ta. Cariera și imaginea publică pot fi ariile în care ai mai multe responsabilități sau în care simți presiunea de a reuși; în același timp, ai nevoie să te ocupi și de suflet, de relația cu trecutul și de emoțiile și nevoile tale, ajungând să te simți în siguranță și hrănit/ă emoțional pentru a lucra, de aici, către succes.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Următoarele șase luni te susțin să investești în relația cu tine și cu sufletul tău: poți crește prin a te familiariza cu emoțiile tale, a înțelege mai multe despre subconștientul tău (șabloane care se repetă în viața ta, mecanisme de coping) și a căuta experiențe în care simți că te conectezi la ceva mai mare decât tine (prin artă sau spiritualitate, de exemplu). Pentru asta, poate fi nevoie să lași, în timpul tău, în urmă o situație nebenefica de la muncă, un obicei nesănătos sau un mod nebenefic de a te raporta la viața zilnică (de exemplu, a pune presiune pe tine, a lucra prea mult). Poți simți că ai nevoie să investești în educația ta, în cursuri, în dezvoltarea ta personală sau în a te perfecționa ca profesor/ghid, însă în același timp ești susținut/ă să îi dai minții o pauză, să citești ceva relaxant, să ieși cu prietenii, să accepți că e în regula să nu știi sau nu înțelegi întreaga poveste a vieții tale.

Rac/Ascendent în Rac

Următoarele șase luni te susțin să investești în relația ta cu prietenii și cu comunitatea, să construiești pe baza planurilor tale de viitor și să iți urmezi nevoia de libertate și autenticitate. Pentru asta, poate fi nevoie să lași în urmă o relație romantică, un atașament față de ceea ce îți aduce plăcere sau temeri legate de a fi văzut/ă așa cum ești. Treci printr-o perioadă de transformare interioară în care probabil că te confrunți cu unele realități mai dure ale vieții (o perioadă de criză în finanțe, relații, sănătate sau un proces de vindecare emoțională), iar în același timp ești susținut/ă să te concentrezi asupra lucrurilor care iți aduc stabilitate, să te ancorezi în corp, să crezi în valoarea ta de sine și în valorile tale, să construiești/strângi resurse (emoționale, materiale).

Leu/Ascendent în Leu

În următoarele șase luni ești susținut/a să investești în cariera ta și în scopurile pe termen lung – e un timp bun să iei inițiativa, să construiești ceea ce îți dorești în acest domeniu. Pentru asta, poate fi nevoie să faci unele schimbări legate de locuință sau să faci unele sacrificii legate de viață de familie/viața personală; dacă nu e cazul, poate fi vorba de un proces de vindecare în care te conectezi cu trecutul tău și lucrezi pe partea de traumă/trecut/moșteniri psihologice din familie. E o perioadă în care poți simți presiune sau responsabilități în plus în relații, căsnicie, parteneriate sau în legătură cu unele contracte; aici ai susținere să investești timp și efort, însă în același timp e nevoie să te concentrezi asupra ta, să găsești moduri de a te ancora, a face ce iți place, a te defini în mijlocul cerințelor legate de familie, relații și carieră.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În următoarele șase luni ești susținut/a să investești în educația ta, în cursuri, călătorii sau alte moduri în care iți poți extinde orizonturile, precum și în dezvoltarea ta spirituală. Pentru asta, poate fi nevoie să lași în urmă unele medii nefavorabile, unele idei de care te-ai atașat, unele griji sau temeri. Treci printr-o perioadă care iți cere realism și organizare în muncă și în viața de zi cu zi (rutine, responsabilități, alimentație, sport) – aici ai susținere să investești timp și efort, însă în același timp poate fi nevoie să reduci din presiune prin a-ți lua timp pentru tine, a te relaxa, a face activități care te ajută să te simți conectat/ă , a avea momente în care îi dai minții o pauză, a curge cu ceea ce este în prezentul tău.

Balanţă/Ascendent în Balanţă

Următoarele şase luni te susţin să explorezi noi tărâmuri emoţionale sau să ai experienţe transformatoare, să explorezi sexual, să te deschizi spre a fi vulnerabil/ă cu ceilalţi şi a pune la comun resurse (materiale, emoţionale, energetice) cu aceştia. Pentru asta, poate fi nevoie să conştientizezi unele ataşamente (inclusiv legate de cum te aştepţi să se desfăşoare lucrurile), să ieşi din zona de confort, să primeşti necunoscutul în viaţa ta, să procesezi unele nesiguranţe legate de valoarea de sine sau unele temeri legate de a pierde controlul sau siguranţa sau să laşi în urmă ceva ce îţi aduce stabilitate. Treci printr-o perioadă care îţi cere să investeşti timp şi efort în lucrurile care îţi fac plăcere, să îţi iei în serios hobby-urile sau să te dedici unui proces creativ. Energia care poate aduce acum echilibru în viaţa ta e cea a comunităţii, a progresului, a idealurilor pentru viitor.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Următoarele șase luni te susțin să construiești relațiile pe care ți le dorești, să reglezi lucrurile acolo unde există un dezechilibru între a da și a primi, să te deschizi la a interacționa cu ceilalți cu încredere, sincer, direct. Pentru asta, poate fi nevoie să procesezi mai întâi unele traume legate de trădare sau abandon, să recuperezi încrederea în tine, să vindeci răni care îți afectează relația cu propria persoană. Treci printr-o perioadă care îți cere să privești spre trecut, să integrezi unele experiențe din copilărie (ideea de reparenting ar putea rezona acum cu tine) și să investești în ceea ce ține de locuință, familie, sentimentul de siguranță. În același timp, poți aduce un echilibru prin a te concentra și asupra carierei, a-ți clarifica scopurile pe termen lung, a te gândi la cine ești și cine vrei să devii, care e misiunea ta.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Următoarele şase luni te susţin să te concentrezi asupra vieţii zilnice, asupra muncii şi sănătăţii: cum arată ziua ta ideală? Ce activităţi au sens pentru tine, ce muncă te face să simţi că aduci o contribuţie, cum poţi găsi valoare în lucrurile mici de zi cu zi? Pentru a evolua în aceste domenii, poate fi nevoie să conştientizezi ceea ce te împiedică la nivel de subconştient: poate unele temeri, traume, dependenţe, automatisme care te îndeamnă spre pasivitate sau te ţin într-o stare de contradicţie interioară. Scopul e să te îndrepţi, în ritmul tău, spre acea formă concretă a vieţii zilnice care îţi onorează atât scopurile practice, cât şi nevoia de relaxare şi de vindecare. Treci printr-o perioadă care îţi cere să investeşti timp şi efort în ceea ce ţine de cunoaştere şi comunicare: a învăţa lucruri noi, a aprofunda un domeniu, a-ţi îmbunătăţi abilităţile de comunicare. În acelaşi timp, poţi aduce un echilibru în viaţa ta (mai ales dacă tinzi spre gânduri negative) prin a explora lumea dintr-o altă perspectivă, a căuta sensul, adevărul, înţelepciunea, a apela la un ghid sau a te conecta cu ghidul tău interior.

Capricorn/Ascendent in Capricorn

Următoarele şase luni te susţin să investeşti în ceea ce îţi aduce plăcere: hobby-uri, proiecte creative, distracţie, iubire, relaţia cu copiii sau cu copilul interior. Poţi creşte prin a lăsa în urmă teama de a fi judecat/ă şi a procesa unele experienţe legate de sentimentul de apartenenţă, cultivând latura ta jucăuşă, autentică şi având încredere că poţi găsi comunitatea potrivită pentru tine urmând acest impuls interior. Pe drumul tău, poate fi nevoie să laşi în urmă unii prieteni sau unele grupuri cu care nu mai rezonezi sau unele idealuri care nu ţi se mai potrivesc. Treci printr-o perioadă care te susţine să investeşti timp şi efort în ceea ce ţine de latura materială: bani, afaceri, resurse, abilităţi practice. Aici poţi construi ceva pe termen lung, urmându-ţi valorile şi bazându-te pe propriile resurse. În acelaşi timp, poţi aduce un echilibru în viaţa ta prin a găsi şi moduri în care te poţi baza pe ceilalţi, cerând ajutor, împărtăşind din povara ta sau doar reîncărcându-te prin relaţii (poate fi o relaţie sexuală sau orice conexiune care te ajută) care te susţin emoţional şi energetic.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Următoarele șase luni te susțin să investești în relația cu familia ta, în ceea ce ține de casă, locuință, trecut (experiențe din copilărie, copilul interior, lucrul cu traumele), rădăcinile tale, sentimentul tău de siguranță; poți crește prin a te întoarce la tine, a avea grijă de nevoile tale, a-ți asculta emoțiile. Pentru asta, poate fi nevoie să lași, mai întâi, în urmă un context dificil legat de muncă, unele tensiuni în relația cu figurile de autoritate, atașamentul față de succes/statut/reputație sau teama de eșec/vulnerabilitate. Treci printr-o perioadă de transformări majore în viața ta, o etapă de maturizare (indiferent de vârstă), cu posibile încercări, obstacole, cu nevoia de reflecție sau izolare, dar și cu oportunitatea de a construi ceva nou în viața ta. Poți aduce un echilibru prin a te concentra și asupra relațiilor tale (evitând să proiectezi vina sau să cauți salvare în exterior), a-ți aminti că nu ești singur/ă în procesul tău, a crea punți către ceilalți.

Peşti/Ascendent în Peşti

Următoarele şase luni te susţin să înveţi lucruri noi, să cunoşti diverşi oameni, să comunici (poate să scrii, să predai, să publici), să te faci auzit/ă, să îţi împărtăşeşti opiniile, credinţele, valorile. Pentru asta, poate fi nevoie să conştientizezi care e perspectiva ta asupra lumii, să laşi în urmă unele credinţe cu care nu mai rezonezi, unele prejudecăţi sau unele temeri legate de modul în care ceilalţi te vor judeca; poate fi o perioadă în care procesezi traume legate de religie, credinţă, stigmă de orice fel. Îţi poţi pune întrebări existenţiale şi eşti susţinut/ă să treci, în ritmul tău, de la abstract la concret, să găseşti moduri în care îţi poţi comunica şi aplica viziunea asupra lumii. Treci printr-o perioadă de transformări majore, care se întinde pe mai mulţi ani şi care te susţine să lucrezi cu subconştientul tău, să conştientizezi frici, automatisme sau dependenţe, să aduci la lumină ce e în interior şi să accepţi că e o perioadă de incertitudine, în care laşi în urmă valori vechi şi te pregăteşti pentru un nou ciclu. Ceea ce poate aduce acum un echilibru în viaţa ta e legat de munca zilnică, de rutine şi de sănătate: te poţi susţine prin a face schimbări pozitive în stilul de viaţă şi a găsi bucurie în lucrurile simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *