horoscop lunar

Horoscop – octombrie 2021

 

BERBEC

Octombrie aduce în prim-plan relaţiile şi parteneriatele pentru tine; aici pot să apară reconsiderări, renegocieri, rezolvări ale unor situaţii din trecut. Eşti susţinut/ă să cultivi răbdarea şi diplomaţia. Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou început în modul tău de a relaţiona cu cei din jur, iar după 18 octombrie lucrurile pot deveni mai clare în ceea ce priveşte angajamentele tale şi priorităţile în relaţii. Pe 20 octombrie, Luna Plină în semnul tău te susţine să sărbătoreşti şi să te sărbătoreşti, ascultându-ţi instinctele şi eliberând emoţiile “adunate” în ultimele şase luni.

În primele zece zile ale lunii pot să apară schimbări la locul de muncă sau în relaţia ta cu figurile de autoritate; eşti susţinut/ă să acţionezi cu fermitate şi încredere. Ultima săptămână din octombrie marchează începutul unei perioade care te susţine să îţi explorezi emoţiile şi dorinţele cele mai profunde, să dansezi cu umbra ta.

TAUR

Octombrie aduce în prim-plan sănătatea, munca şi rutinele tale zilnice. Eşti susţinut/ă să te ocupi de starea ta de sănătate, să rezolvi unele probleme existente, să reiei unele obiceiuri benefice, să găseşti moduri de a te organiza astfel încât să-ţi fie bine. Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în muncă şi sănătate pentru tine, iar ceea ce începe acum se poate contura mai clar după 18 octombrie.

Mijlocul lunii poate aduce schimbări semnificative în cariera ta, susţinându-te să integrezi ceea ce ai învăţat în ultimele luni, când e posibil ca progresul să fi fost mai lent în această arie a vieţii tale. Luna Plină de pe 20 octombrie este un moment în care eşti susţinut/a să te conectezi la intuiţia ta, să te interiorizezi, să îţi asculţi furia dacă simţi că ai permis încălcarea unor limite de către ceilalţi, să ai grijă de sănătatea ta emoţională. Ultima săptămână a lunii marchează începutul uneia dintre cele mai intense perioade din an în ceea ce priveşte relaţiile pentru tine.

GEMENI

Luna octombrie aduce în prim-plan iubirea, creativitatea şi relaţia cu copiii. Eşti susţinut/ă să investeşti într-un proiect creativ început anterior, să faci ceea ce îţi place (ce te pasiona atunci când erai mic/ă?), să te reconectezi la spontaneitatea copilului tău interior, să reflectezi la modul tău de a comunica în relaţia de iubire/relaţia cu copiii. Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în acest sens, iar ceea ce începe acum se poate contura mai clar după 18 octombrie. Începând cu a doua parte a lunii, poate fi mai uşor să progresezi în unele situaţii legate de studii, cursuri, călătorii, spiritualitate în care ai simţit indecizie sau ai întâmpinat obstacole în ultimele luni.

Luna Plină de pe 20 octombrie poate aduce rezultate legate de grupuri, prietenii, idealuri, proiecte inovative, iar ultima săptămână a lunii marchează începutul unei perioade în care focusul va fi asupra sănătăţii, a muncii şi a rutinelor pentru tine.

RAC

Luna octombrie aduce în prim-plan casa, familia, trecutul, emoţiile tale, relaţia cu copilul interior. Poţi descoperi unele lucruri despre trecutul tău, poţi reflecta asupra relaţiei cu membrii familiei şi eşti susţinut/ă să te conectezi la nevoile şi la emoţiile tale. Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în ceea ce priveşte familia, casa, trecutul, rădăcinile, identitatea, iar ceea ce începe acum se poate contura mai clar după 18 octombrie. Primele două săptămâni ale lunii pot aduce schimbări profunde în relaţiile tale, în timp ce Luna Plină de pe 20 octombrie poate aduce un moment de împlinire în carieră sau o schimbare în modul tău de a relaţiona cu figurile de autoritate.

Începând cu mijlocul lunii, poţi progresa mai uşor în lucruri ce ţin de finanţe, sexualitate, spiritualitate, psihologie, autocunoaştere, mai ales dacă ultimele luni au adus obstacole sau o senzaţie de stagnare în aceste arii, în timp ce ultima săptămână din octombrie marchează începutul unei perioade în care accentul va fi asupra pasiunii, iubirii, creativităţii.

LEU

Luna octombrie aduce în prim-plan comunicarea şi învăţarea, susţinându-te să revii asupra unor informaţii vechi, să te documentezi, să îţi acorzi pauze de reflecţie înainte de a vorbi/a acţiona, să îţi înţelegi mai bine tiparele de gândire şi de comunicare, să rezolvi unele neînţelegeri cu cei din jur. Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în acest sens, iar schimbările de acum se vor contura mai clar după 18 octombrie. Începând cu mijlocul lunii, îţi va fi mai uşor să progresezi în relaţiile şi în parteneriatele tale, să iei decizii importante, mai ales dacă ultimele luni au adus unele obstacole sau o nevoie de a reflecta asupra priorităţilor tale relaţionale.

Primele zece zile ale lunii pot aduce schimbări importante la muncă sau în ceea ce priveşte sănătatea/rutinele tale, iar Luna Plină de pe 20 octombrie poate aduce un moment de împlinire în domeniul academic sau în ceea ce priveşte învăţarea, cunoaşterea, spiritualitatea, susţinându-te să te conectezi la instinctele şi la intuiţia ta. Ultima săptămână din octombrie marchează începutul unei perioade în care accentul va fi asupra casei, familiei, lumii tale interioare.

FECIOARĂ

Luna octombrie aduce în prim-plan partea materială, finanţele, valorile, abilităţile tale practice, relaţia ta cu corpul tău, cu abundenţa, cu ceea ce posezi. Eşti susţinut/ă să cauţi echilibrul în aceste arii, să reflectezi asupra modului în care cheltui banii, să cultivi o relaţie bună cu tine. Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în sfera financiară pentru tine, iar ceea ce începe acum se va contura mai clar după 18 octombrie. Începând cu mijlocul lunii, îţi va fi mai uşor să te organizezi în viata de zi cu zi, să cultivi obiceiuri sănătoase sau să găseşti activităţi prin care simţi că contribui la lumea din jur, mai ales dacă în ultimele luni progresul a fost dificil în acest sens.

Primele zece zile din octombrie pot aduce schimbări în relaţia cu partenerul/partenera sau în proiectele tale creative (mai multă conştienţă, pasiune, momente de transformare), în timp ce Luna Plină de pe 20 octombrie scoate la suprafaţă umbra ta, temerile şi dorinţele tale cele mai profunde.

BALANŢĂ

Luna octombrie te aduce în prim-plan…pe tine! Eşti susţinut/ă să îţi valorizezi calităţile, să ai grijă de tine, să te gândeşti la unele decizii importante din viaţa ta, să revii asupra unor situaţii mai vechi legate de sănătate, să reflectezi la echilibrul existent în relaţiile tale. Luna Nouă în semnul tău deschide un nou capitol în viaţa ta pe 6 octombrie, iar ceea ce începe acum se va contura mai clar după 18 octombrie, când îţi va fi mai uşor să iei decizii şi să progresezi în zone care au cerut interiorizare şi răbdare în ultimele săptămâni. Luna Plină de pe 20 octombrie poate aduce un moment de împlinire sau de eliberare în relaţii, susţinându-te să te exprimi atât cu blândeţe şi diplomaţie, cât şi cu încredere şi forţă.

Primele zece zile din octombrie pot aduce schimbări în familia ta sau pot susţine un proces de vindecare a copilului interior, iar începând cu mijlocul lunii poţi simţi că progresul în ceea ce priveşte iubirea, relaţia cu copiii sau creativitatea este mai uşor după câteva luni de reconsiderări şi posibile obstacole în acest sens.

SCORPION

Luna octombrie aduce în prim-plan lumea ta interioară, emoţiile, suferinţele din trecut, nevoia ta de unitate şi de conexiune sau posibilele moduri în care te poţi autosabota. Eşti susţinut/ă să îţi iei timp pentru tine, să îţi permiţi să simţi emoţiile care ies la suprafaţă, să investeşti timp în activităţi artistice sau spirituale, să te relaxezi mai mult. Luna Nou ă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în acest sens, iar conştientizările de acum pot deveni mai clare după 18 octombrie.

După mijlocul lui octombrie, poţi integra mai uşor ceea ce a ieşit la suprafaţă în legătură cu familia, trecutul, emoţiile tale în ultimele luni şi eşti susţinut/ ă să progresezi în lucruri ce ţin de casă, locuinţă, sentimentul de siguranţă, mai ales dacă ultima perioadă a adus obstacole în acest sens.

Începând cu ultima săptămână din octombrie, poţi simţi că “ieşi din ceaţă”, că nivelul tău de energie este din nou ridicat. Eşti susţinut/ă să iei iniţiativa, să începi lucrurile la care te-ai gândit până acum, să acţionezi, să-ţi urmezi dorinţele.

SĂGETĂTOR

Octombrie aduce în prim-plan prieteniile tale, proiectele inovative, speranţele şi planurile pentru viitor, modul în care simţi că îţi aduci contribuţia la lumea din jur. Eşti susţinut/ă să petreci timp cu oamenii cu care rezonezi, să participi la diverse activităţi, să reflectezi la valorile tale în prietenii şi la cauzele în care crezi. Pe 6 octombrie, Luna Nouă în Balanţă deschide un nou capitol în viaţa ta socială, iar ceea ce începe acum se poate contura mai clar după 18 octombrie.

Primele zece zile din octombrie pot aduce schimbări în situaţia ta financiară, iar tot ceea ce ţine de învăţare, comunicare, tranzacţii îţi poate veni mai uşor după mijlocul lunii, după câteva luni în care e posibil să fi întâmpinat obstacole sau un progres mai lent în aceste arii. Pe 20 octombrie, Luna Plină poate aduce momente de împlinire în iubire, în relaţia cu copiii sau în proiectele tale creative.

CAPRICORN

Octombrie aduce în prim-plan cariera şi scopurile tale pe termen lung. Eşti susţinut/ă să reflectezi asupra priorităţilor tale, să epui efort în relaţia cu şeful şi colegii, să îţi reconsideri deciziile în carieră dacă este cazul, să termini proiecte începute în trecut. Pe 6 octombrie, Luna Nouă marchează un nou capitol în cariera ta, iar progresul poate fi mai uşor după 18 octombrie în acest sens.

Primele zece zile din lună pot aduce schimbări importante în viaţa ta, susţinându-te să integrezi ceea ce ai învăţat în ultima perioadă şi să îţi valorizezi resursele interioare cele mai profunde. Începând cu mijlocul lunii, progresul poate fi mai uşor în sfera financiară, iar Luna Plină de pe 20 octombrie poate fi un moment de împlinire în ceea ce priveşte familia şi casa, dar şi o oportunitate de eliberare emoţională.

VĂRSĂTOR

Octombrie aduce în prim-plan dorinţa ta de explorare, spiritul tău de aventură, activităţile ce ţin de educaţie, cunoaştere, spiritualitate, publicistică. Eşti susţinut/ă să-ţi adânceşti înţelegerea în aceste sfere, să reflectezi asupra deciziilor luate, să îţi clarifici credinţele şi idealurile. Luna Nouă de pe 6 octombrie deschide un nou capitol în ceea ce priveşte călătoriile, străinătatea, educaţia, spiritualitatea, iar ceea ce începe acum se va contura mai clar după 18 octombrie.

Începând cu mijlocul lunii, poţi simţi că îţi este mai uşor să progresezi, să-ţi clarifici intenţiile, să acţionezi, mai ales în lucruri ce ţin de grupuri, comunitate, progres, independenţă, schimbare, după câteva luni în care ai fost susţinut/ă să reflectezi, să încetineşti ritmul. Pe 20 octombrie, Luna Plină poate fi un moment de împlinire în ceea ce priveşte cunoaşterea, învăţarea, comunicarea, în timp ce ultima săptămână din lună marchează începutul unei perioade în care munca ta, cariera, scopurile pe termen lung vor fi în prim-plan.

PEŞTI

Octombrie este o lună care te susţine să te interiorizezi, să îţi procesezi emoţiile, să lucrezi cu unele temeri sau răni din trecut, să te conectezi cu partenerul/partenera la un nivel mai profund. E o perioadă bună pentru tot ceea ce ţine de terapie şi autocunoaştere. Poţi reconsidera şi unele lucruri legate de finanţe sau sexualitate, iar Luna Nouă de pe 6 octombrie marchează un nou capitol în ceea ce priveşte transformarea, autocunoaşterea, finanţele, sexualitatea, emoţiile. După 18 octombrie, vei avea mai multă claritate în aceste zone ale vieţii tale.

Începând cu mijlocul lunii octombrie, poţi simţi că ieşi “din ceaţă”, că idealurile şi credinţele îţi sunt mai clare, că elucidezi unele emoţii complicate, că îţi este mai uşor să setezi limite cu cei din jur. Pe 20 octombrie, Luna Plină poate fi un moment de împlinire la nivel financiar şi te susţine să cultivi conexiunea cu corpul tău, cu valorile tale, să te apreciezi aşa cum eşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *