horoscop lunar

Horoscop – septembrie 2021

Berbec

Prima parte a lunii aduce un accent asupra rutinelor şi responsabilităţilor zilnice, susţinându-te să te organizezi, să ai grijă de sănătatea ta, să găseşti moduri noi de a aduce structură în viaţa de zi cu zi. Luna Nouă de pe 6 septembrie reprezintă un nou început legat de muncă şi de sănătate.

În a doua parte a lunii, eşti susţinut/ă să investeşti în relaţii, să negociezi şi să ai discuţii importante cu cei dragi, să laşi de la tine, să faci compromisuri. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment pentru introspecţie şi pentru a procesa  emoţional experienţele din ultimele luni.

Taur

Prima parte a lunii aduce un accent asupra proiectelor tale creative, a copilului interior şi a romantismului, susţinându-te să te joci, să creezi, să te distrezi, să iubeşti. Luna Nouă de pe 6 septembrie reprezintă un nou început legat de iubire, creativitate, hobby-uri, copii.

În a doua parte a lunii, accentul este asupra rutinelor şi responsabilităţilor zilnice, susţinându-te să te organizezi, să ai grijă de sănătatea ta, să găseşti moduri noi de a aduce echilibru şi armonie în viaţa ta de zi cu zi. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de prietenii, grupuri, alianţe, proiecte de suflet, inovaţie, tehnologie.

Gemeni

Eşti unul dintre semnele care poate întâmpina cele mai multe schimbări în Sseptembrie. În prima parte a lunii, accentul este asupra relaţiei cu familia, asupra casei şi asupra sentimentului tău de siguranţă. Cum comunici cu cei dragi? Ce îţi aduce stabilitate? Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început în acest sens.

A doua parte a lunii aduce un accent asupra proiectelor tale creative, a copilului interior şi a romantismului, susţinându-te să aduci echilibru în viaţa ta prin mai multă joacă, distracţie, pasiune, iubire. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi avea rezultate frumoase sau poţi trece prin momente-cheie în carieră.

Rac

Prima parte a lunii aduce un accent asupra comunicării şi a învăţării, susţinându-te să îţi urmezi curiozitatea şi să schimbi informaţii cu cei din jur. Luna Nouă de pe 6 septembrie reprezintă un nou început în aceste domenii. Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a te împrieteni mai mult cu mintea ta, a realiza ce moduri de a gândi te ajută.

În a doua parte a lunii, accentul este asupra relaţiei cu familia, asupra casei şi asupra sentimentului tău de siguranţă. Te poţi simţi mai introvertit/ă ca de obicei şi poţi cultiva o conexiune mai armonioasă cu tine şi cu cei dragi. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de călătorii, studii, cursuri, spiritualitate.

Leu

În prima parte a lunii, accentul este asupra modului în care îţi valorifici talentele şi îţi gestionezi cheltuielile; e o perioadă care te susţine să fii cumpătat/ă, să rămâi cu picioarele pe pământ, să-ţi organizezi bine resursele. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început în plan financiar. Poate fi vorba şi de un început legat de relaţia cu corpul (stil de viaţă, apreciere de sine).

A doua parte a lunii aduce un accent asupra comunicării şi a învăţării, susţinându-te să îţi urmezi curiozitatea, să schimbi informaţii cu cei din jur, să cultivi echilibrul la nivel mental. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment de transformare care îţi poate revela răni, temeri, dar şi dorinţe şi resurse interioare valoroase.

Fecioară

Eşti unul dintre semnele care poate întâmpina cele mai multe schimbări în septembrie! În prima parte a lunii, accentul este asupra relaţiei tale cu tine, asupra modului în care te afirmi şi îţi organizezi viaţa de zi cu zi. Luna Nouă de pe 6 septembrie este în semnul tău şi marchează un nou început important care te susţine să îţi clarifici priorităţile şi să îmbrăţişezi o nouă direcţie.

În a doua parte a lunii, accentul este asupra modului în care îţi valorifici talentele şi îţi gestionezi cheltuielile; e o perioadă care te susţine să găseşti echilibru la nivel financiar şi să te apreciezi la adevărata ta valoare. Luna Plină de pe 20 septembrie marchează un moment-cheie în relaţii şi parteneriate – împlinire, vindecare, eliberare, emoţii profunde, un moment în care un angajament faţă de cineva poate ajunge la un nou nivel.

Balanţă

Prima parte a lunii e o perioadă de introspecţie în care eşti susţinut/ă să petreci timp cu tine, să procesezi experienţele emoţionale din ultimul an, să te odihneşti, să îţi asculţi visele şi intuiţia. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început în ceea ce priveşte spiritualitatea, emoţiile, vindecarea.

În a doua parte a lunii, accentul este asupra relaţiei tale cu tine, asupra modului în care te exprimi, îţi urmezi voinţa şi stabileşti legături armonioase cu cei din jur. Poţi simţi mai multă încredere în tine şi poftă de viaţă! Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de munca zilnică, activităţi realizate pentru cei din jur, sănătate, stil de viaţă. În aceste arii ale vieţii tale, ceva se împlineşte, se vindecă sau se eliberează acum.

Scorpion

Prima parte a lunii te susţine să comunici cu prietenii, să petreci timp cu grupurile care îţi împărtăşesc idealurile, să urmăreşti imaginea de ansamblu, să-ţi urmezi nevoia de independenţă, să ieşi din mulţime. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început în ceea ce priveşte prieteniile, grupurile, idealurile sociale, acţiunile umanitare, interesele ce ţin de domenii inovative sau neconvenţionale.

A doua parte a lunii e o perioadă de introspecţie în care eşti susţinut/ă să petreci timp cu tine, să procesezi experienţele emoţionale din ultimul an, să te odihneşti, să îţi asculţi visele şi intuiţia. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de iubire, hobby-uri, creativitate, relaţia cu copiii sau cu copilul interior; în aceste arii ale vieţii tale, ceva se împlineşte, se vindecă sau se eliberează acum.

Săgetător

Eşti unul dintre semnele care poate întâmpina cele mai multe schimbări în septembrie. Prima parte a lunii te susţine să investeşti în carieră, să te faci văzut/ă, să planifici pe termen lung şi să depui efort pentru a-ţi atinge obiectivele. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început benefic în carieră.

A doua parte a lunii te susţine să comunici cu prietenii, să petreci timp cu grupurile care îţi împărtăşesc idealurile, să urmăreşti imaginea de ansamblu, să participi la viaţa comunităţii. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de familie, casă, sentimentul de siguranţă, amintiri, copilărie şi relaţia cu copilul interior. Eşti susţinut/ă să dai curs emoţiilor, să fii blând/ă cu tine.

Capricorn

Prima parte a lunii te susţine să-ţi extinzi orizonturile prin călătorii, studii, practici spirituale; poţi investi în acele activităţi care simţi că te-ar ajuta să te dezvolţi şi să-ţi adânceşti înţelegerea asupra lumii. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început în ceea ce priveşte studiile, călătoriile, credinţele şi viziunea ta asupra lumii.

În a doua parte a lunii, eşti susţinut/ă să investeşti în carieră, să te faci văzut/ă, să planifici pe termen lung şi să depui efort pentru a-ţi atinge obiectivele. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de comunicare, învăţare, planul mental, relaţia cu fraţii şi surorile.

Vărsător

Prima parte a lunii te susţine să rezolvi probleme legate de bani (finanţe puse la comun cu partenerul/partenera, taxe, datorii), dar şi să ai o atitudine introspectivă, să nu-ţi fie teamă de necunoscutul din interiorul tău, să observi dacă tinzi să te “activezi” mai uşor în unele situaţii. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început în ceea ce priveşte finanţele, sexualitatea, lumea ta interioară (traume, temeri, dorinţe, resurse).

A doua parte a lunii te susţine să comunici cu prietenii, să petreci timp cu grupurile care îţi împărtăşesc idealurile, să urmăreşti imaginea de ansamblu, să participi la viaţa comunităţii. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de familie, casă, sentimentul de siguranţă, amintiri, copilărie şi relaţia cu copilul interior. Eşti susţinut/ă să dai curs emoţiilor, să fii blând/ă cu tine; în aceste arii ale vieţii tale, ceva se împlineşte, se vindecă sau se eliberează acum.

Peşti

Eşti unul dintre semnele care poate întâmpina cele mai multe schimbări în septembrie. Prima parte a lunii te susţine să investeşti în relaţiile şi în parteneriatele tale, să petreci timp cu partenera/partenerul, să te orientezi spre ceilalţi. Luna Nouă de pe 6 septembrie marchează un nou început benefic în relaţia de cuplu sau în alte relaţii importante din viaţa ta.

A doua parte a lunii te susţine să rezolvi probleme legate de bani (finanţe puse la comun cu partenerul/partenera, taxe, datorii), dar şi să ai o atitudine introspectivă, să nu-ţi fie teamă de necunoscutul din interiorul tău, să îţi explorezi atât temerile, cât şi dorinţele cele mai profunde, mai ales în relaţii. Luna Plină în Peşti de pe 20 septembrie e un moment în care poţi vedea rezultate sau poţi trece prin momente-cheie legate de arii importante din viaţa ta; eşti acum susţinut/ă să dai curs emoţiilor tale, să fii blând/a cu tine, să te bucuri de progresul din ultimele luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *