astro-veşti

Lună Plină în Vărsător: 24.07, ora 5:37

Aceasta e prima din cele două Luni Pline în Vărsător ale anului 2021 și are loc în același grad cu conjuncția Jupiter-Saturn din decembrie 2020.

Această conjuncție a marcat începutul unui ciclu de 20 de ani și, pe termen lung, de 200 de ani în ceea ce privește inovația, tehnologia, progresul, comunitatea, evoluția conștiinței noastre.

Suntem acum susținuți să ne desprindem de viziunea materialistă asupra lumii care a dominat ultimele două secole, să ne deschidem spre noi idei și perspective, să devenim din ce în ce mai conștienți de legăturile subtile dintre noi.

Această Lună Plină poate aduce rezultate, împliniri, conștientizări în ceea ce privește proiectele noastre, mai ales cele care implică inovația, altruismul, comunitatea.

Suntem susținuți să conștientizăm contribuția pe care o aducem în comunitatea noastră și să ne asumăm unicitatea, eliberându-ne de șabloane pe care le-am preluat de la ceilalți (conformismul, teama de eșec) sau pe care le-am dezvoltat pentru a ne auto-apăra (judecata, iluzia de superioritate morală, distanta emoțională).

Cum pot fi eu însămi/însumi, în libertatea de a-mi urma impulsurile creative?
Cum pot face acest lucru alături de ceilalți, respectând libertatea lor?

Dacă tindem acum să vedem lucrurile în mod nerealist (Venus în opoziție cu Jupiter) sau să fim prea perfecționiști, această Lună Plină poate aduce momente în care suntem confruntați cu realitatea, schimbări care ne susțin să ne asumăm mai mult responsabilitatea pentru acțiunile noastre, dar și să realizăm că nu totul se află sub controlul nostru.

Suntem susținuți să lucrăm cu temerile noastre (Luna în conjuncție cu Pluto); emoțiile tind să fie mai intense atunci când Luna este plină, iar aceasta poate fi o ocazie de a trăi, accepta și elibera ceea ce a “clocotit” în noi o perioadă mai lungă de timp.

Mai ales semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot trăi schimbări, eliberări sau împliniri semnificative acum și în luna care urmează, un interval semnificativ pentru tot ce are legătură cu transformarea, eliberarea, exprimarea autentică, planurile de viitor, prieteniile și comunitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *