horoscop săptămânal

Săptămâna în astre: 19-25 iulie 2021

Începutul săptămânii ne susţine să ne interiorizăm, să descifrăm mesajele pe care ni le transmit emoţiile noastre, să fim atenţi la cum ne vorbim nouă înşine. Suntem susţinuţi să discutăm despre ceea ce simţim cu persoane apropiate, să avem încredere în vocea noastră dacă apar conflicte (Luna în Scorpion şi Chiron în cuadratură cu Mercur).

Marţi şi miercuri, atmosfera e una mai jucăuşă; accentul e pe a explora idei sau locuri noi, a gândi neconvenţional, a petrece timp împreună cu oamenii cu care rezonăm, a ne urma curiozitatea şi a face lucruri care ne bucură (Luna în Săgetător şi Mercur în sextil cu Uranus). Începând cu 21 iulie, Venus intră în Fecioară, marcând începutul unei luni în care ne exprimăm afecţiunea  rezervat şi ne concentrăm asupra modurilor practice în care ne putem arăta iubirea.

Joi şi vineri aduce o atmosferă serioasă, susţinându-ne să ne concentrăm asupra scopurilor noastre practice (Luna în Capricorn). În acelaşi timp, pe 22 iulie, Soarele intră în Leu, un semn care ne încurajează să ne apreciem, să avem încredere în noi, să dăm curs impulsurilor creative şi să ne bucurăm de ceea ce ne oferă viaţa 

Aceeaşi zi poate aduce nevoia de a observa dacă tindem să oferim prea mult în relaţii, să ne setăm aşteptări nerealiste sau să îi criticăm pe ceilalţi (Venus în opoziţie cu Jupiter). Sufletul are nevoie de un ideal după care să se ghideze. Suntem susţinuţi să fim generoşi, expansivi, dar şi să ne păstrăm realismul.

Pe 24 iulie, Luna Plină în Vărsător creează o atmosferă încărcată emoţional, dar şi o oportunitate de eliberare a unor credinţe care ne limitează, mai ales în ceea ce priveşte atitudinea noastră faţă de societate şi planurile pentru viitor. Proiecte importante pot ajunge într-un punct de realizare, de înflorire. Suntem susţinuţi să ne conectăm cu oamenii cu care rezonăm şi să ne asumăm contribuţia pe care o aducem în comunitatea noastră. Putem avea momente de deschidere, eliberare emoţională, creativitate, compasiune pentru cei dragi (Mercur în trigon cu Neptun).

Duminică, putem simţi nevoia să ne interiorizăm şi suntem susţinuţi să gândim realist, să ne organizăm, să observăm şi să privim cu compasiune posibile gânduri pesimiste sau o tendinţă accentuată spre perfecţionism (Mercur în opoziţie cu Pluto). În relaţii, putem spune lucrurilor pe nume, însă e ideal dacă putem tempera fermitatea şi obiectivitatea cu o doză de blândeţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *