Uncategorized

Despre mine

 

 

Sunt Cancel Sorana, am 27 de ani şi sunt Taur cu Ascendentul în Rac şi Luna în Gemeni. 

Am absolvit Facultatea de Psihologie în 2018, cursurile şcolii de astrologie Helios în 2015 şi cursurile şcolii Fidelia în 2019. În prezent, realizez studii astrologice scrise pentru AstroDex şi scriu horoscop şi articole lunare în limba engleză pentru My Little Magic Shop.

Mă pasionează astrologia pentru că pune într-un context mai larg, plin de semnificaţie, experienţele prin care trecem zi de zi si uneşte într-un tot simbolic experienţe care par aleatorii. Le găseşte împletite pe acelaşi fir al personalităţii care caută să se actualizeze, să se împlinească, şi ne poate ajuta să conştientizăm mai bine că viaţa nu e o linie ascendentă sau descendentă, ci o serie de cicluri care se întrepătrund.

Am fost de mică atrasă de simboluri şi arhetipuri; prima carte pe care am citit-o e o carte despre mitologia greacă, însă astrologia mă pasionează din primul an de facultate, când m-a ajutat să găsesc sensul unor situaţii dificile şi să înţeleg mai bine motivaţiile celor din jur, dincolo de etichete.

Astrologia caută să reunească opusurile, să împace paradoxurile, să explice, pe baza unor legi universale, ceea ce  pare neexplicabil. Îmi place să abordez acest domeniu dintr-o perspectivă psihologică, să caut “de ce”-ul şi dinamica din spatele a ceea ce se vede într-o hartă astrologică.

Îmi doresc să ajut prin a oferi informaţii care aduc un plus de sens în viaţa celor din jur si a crea un spaţiu sigur (în scris sau faţă în faţă) în care celălalt se simte văzut, oglindit, susţinut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *